Zakelijke fotoshoot voor een artikel

Begin maart werd ik door Belgisch reclamebureau Living Stone benaderd om een zakelijke fotoshoot voor een artikel uit te voeren. De opdracht was het illustreren van een artikel in het blad Dialog, van daglenzenfabrikant Alcon. De kern van het artikel is dat Alcon investeert om daglenzen onder de aandacht te brengen. Dit doen zij door het organiseren van events en campagnes. Daarnaast organiseren ze trainingen voor contactlensspecialisten.

Een belangrijk onderdeel van het artikel gaat over Asser contactlensspecialist Marjan Beumer van Roma Opticiens. Zij heeft het laatste Alcon-event bijgewoond en haar succesverhaal is opgenomen in het artikel. Naast enkele portretfoto’s van Marjan heb ik ook een aantal sfeerfoto’s van de winkel gemaakt. Hierin staan een de displays van Alcon-daglenzen centraal. Ook heeft Marjan een aantal van haar werkzaamheden getoond, met een collega die als cliënt acteerde.

 

Spreken de foto’s je aan en wil je je winkel, bedrijf, bedrijfsproces en/of personeel laten fotograferen? Neem dan even contact op.

foto’s van de zakelijke fotoshoot voor een artikel

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*