Zakelijke fotoshoot voor een artikel

Begin maart werd ik door Belgisch reclamebureau Living Stone benaderd. Ze zochten een fotograaf om een zakelijke fotoshoot voor een artikel uit te voeren. Dit blad wordt uitgegeven door daglenzenfabrikant Alcon. De kern van het artikel is dat Alcon investeert om daglenzen onder de aandacht te brengen. Daarom organiseren zij verschillende evenementen en campagnes. Tevens organiseren ze trainingen voor contactlensspecialisten.

Een belangrijk onderdeel van het artikel gaat over Asser contactlensspecialist Marjan Beumer van Roma Opticiens. Marjan heeft namelijk het laatste Alcon-evenement bijgewoond. Hier heeft ze gesproken over het gebruik van daglenzen. Haar succesverhaal is opgenomen in het artikel. De opdracht van Living Stone was de levering van bijpassende foto’s ter illustratie van dit artikel.

Als eerste heb ik enkele portretfoto’s van Marjan gemaakt. Daarna heb ik ook een aantal verschillende sfeerfoto’s van de winkel gemaakt. In de winkel aan de Kruisstraat staat één van de displays van Alcon-daglenzen centraal. Als laatste heeft Marjan een aantal van haar werkzaamheden getoond. Bijvoorbeeld hoe het plaatsen van een dagcontactlens in zijn werk gaat. Dit deed Marjan overigens met behulp van een collega die voor de foto’s even als cliënt acteerde.

Spreken de foto’s je aan? Wil je ook je winkel, bedrijf, bedrijfsproces en/of personeel laten fotograferen? Neem dan even contact op.

foto’s van de zakelijke fotoshoot voor een artikel

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*