zakelijke-fotoshoot-in-hoogeveen-Zmartzorg

Zakelijke fotoshoot in Hoogeveen

Op een koude februari-middag toch een zakelijke fotoshoot buiten – Sabine en Martin van Zmartzorg uit Hoogeveen deden dit gewoon. Martin werkt al geruime zelfstandig en helpt zzp’ers en kleine ondernemers in de zorg. Onlangs is Sabine ook werkzaam geworden bij hun zaak Zmartzorg. De wens was om ongedwongen maar zakelijke portrettten te maken, zowel binnen als buiten. Ook voor de aankleding van de website maakte ik enkele foto’s. Hiermee konden zij een aantal stockfoto’s vervangen door eigen foto’s, bijvoorbeeld Martin met zijn telefoon of de agenda van Sabine. Juist door deze foto’s toe te voegen maken ze hun website persoonlijk en minder standaard.

Na een aantal binnenfoto’s trokken we er op uit en vonden we een aantal leuke fotogenieke plekken in de buurt van hun woning. Er woei een straffe oostenwind die dag. Voor Sabine en Martin was het dus even bikkelen af en toe. Maar met de jas aan tussen de foto’s door was het uiteindelijk heel goed te doen.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk eens op mijn speciale zakelijke pagina of laat je inspireren door zzp’ers en bedrijven die je voorgingen

foto’s van de zakelijke fotoshoot in Hoogeveen

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*