Valentijnsdag, 14 februari, dag van de (anonieme) liefde. De dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Doe dit jaar eens iets anders: verras je valentijn met een fotoshoot! Zo geef je een origineel, creatief én duurzaam cadeau.

 

 

roos-valentijn

Speciale aanbieding

 

  • Je geeft een origineel, creatief en duurzaam Valentijnscadeau
  • Fotoshoot in je eigen vertrouwde huis of op een andere locatie
  • Je ontvangt 15 -20 hoge-resolutie foto’s van jullie samen

 

 

  • Prijs is inclusief BTW, exclusief reiskosten
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Aanbieding geldt alleen voor stellen
  • Vraag naar de voorwaarden

De voorbereiding

Je kunt deze loveshoot aanvragen en bespreken via de email, het contactformulier beneden aan deze pagina of door even te bellen. Ik zal vragen naar jouw wensen en aangeven wat mijn mogelijkheden zijn. We nemen de tijd en locatie en verschillende ideeën door. Vaak is het leuk om bijvoorbeeld allebei een witte blouse of overhemd aan te trekken. Bovendien helpt dit om meer samenhang in de foto aan te brengen.

Na de email of telefoongesprek zal ik een offerte opstellen. Hierin spreken we een datum, tijd en locatie af.

 

loveshoot-valentijn

 

loveshoot-valentijn

De fotoshoot

Het moment van de fotoshoot is daar! Het leukste is om bij jullie thuis of op een andere locatie af te spreken. Het verrassingselement zal des te groter zijn wanneer ik jullie thuis fotografeer! Jullie kunnen ook bij mij thuis afspreken, dan zorg ik dat alles perfect klaarstaat voor jullie aankomst. Ik beschik over een portable studio waarvoor ik even wat tijd nodig heb om klaar te zetten.

Ik zorg dat alles perfect klaarstaat voordat we beginnen met fotograferen. Een fotoshoot is een leuke ervaring. Als er spanning is, probeer ik dat weg te nemen. We zullen verschillende poses en composities proberen. Heb je eigen inbreng en ideeën? Dat vind ik altijd goed!Ik laat jullie het liefste je gang gaan en zal af en toe wat aanwijzingen geven. We proberen hiermee de ontspannen sfeer vast te houden, dit komt de echtheid en spontaniteit van de foto’s ten goede. Dat kan betekenen dat ik tussen het wisselen van poses of schikkingen een leuk moment of lieve uitdrukking zie – die probeer ik dan meteen vast te leggen.

De oplevering

Na de fotoshoot zal ik de foto’s zo snel mogelijk opleveren – want jullie zijn net zo benieuwd naar het eindresultaat als ik. Ik lever de foto’s als lage-resolutie-preview met mijn logo aan per email, samen met de factuur. Na betaling van de factuur lever ik de hoge-resolutie-foto’s zonder logo aan via de bestandsdienst wetransfer.

En dan is het aan jullie: doe met de foto’s wat je wilt. Ga je de leukste, tofste, gaafste, gekste, liefste foto uitvergroten en inlijsten? Of op iets laten afdrukken anders dan fotopapier, bijvoorbeeld op canvas, aluminium of hout? Misschien ga een foto gebruiken als nieuwe profielfoto, voor je trouwkaart, verhuiskaart of misschien kerstkaart? Ik zie graag wat je met de foto’s gaat doen.

Tevreden? Laat het iedereen weten! Niet tevreden? Laat het mij weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

loveshoot

 

bel-me-mobiel-telefoon

Gebruik het contactformulier…

…om deze loveshoot aan te vragen.

 

%d bloggers liken dit: