Just married - Volkswagen T1 - Bruiloft Polet-Woensdregt Gemeentehuis Assen © 2016 Matthijs Jonker Fotografie

Trouwerij Anneroos & Gertjan – een heerlijke dag

Op 6 oktober was de trouwerij van Anneroos & Gertjan. Ik mocht de hele fotograferen en het was echt fantastisch! Het weer zat gelukkig mee, hoewel het ietsje kouder was dan de dagen ervoor en erna. De dag begon bij Anneroos thuis met fotograferen van opmaken en trouwjurk aantrekken. De binnenkomst van Anneroos in de woonkamer met de eerste reacties waren geweldig. Ook de aankomst van Gertjan – met de Volkswagen T1-bus – was erg gaaf.

Daarna ging ik samen met het bruidspaar en twee bruidskinderen op pad voor een fotoshoot. Als eerste gingen we naar het Drents Museum en daarna naar de Gouverneurstuin. Hierna gingen we, tot hilariteit van iedereen die ons zag, met de Volkswagen-bus door de McDrive. Dit bruidspaar heeft iets met KipNuggets en kunnen daar zelfs – of juist – op hun trouwerij niet om heen. Dit bleek later des te meer toen hun vrienden met een flinke hoeveelheid KipNuggets aankwamen.

Al met al was het een heerlijke dag: de ceremonie in het gemeentehuis, de ontspannen sfeer van de middag en de fotoshoot met familie en vrienden, het voortreffelijke diner, de prachtige kerkdienst en het feest. Een trouwerij om nooit meer te vergeten. Het plezier spat van de foto’s af – maar oordeel vooral zelf!

 

Foto-galerij van de trouwerij van Anneroos & Gertjan