sfeervol in de schuur

sfeervol in de schuur – bruiloft Elsbeth en Hilbert

De bruiloft van Elsbeth en Hilbert was een feestje, een dag vol liefde en bovenal – het was hún feest. Sfeervol in de schuur, in de tuin van Hilbert’s ouders. Het was een dag met vrienden en familie en met hulp van vrienden en familie bij alle facetten van hun trouwdag. Hun band met vrienden en familie werd op deze manier zichtbaar en tastbaar voor alle aanwezigen. Prachtig om mee te mogen maken.

Het was een tijdje geleden alweer, op 10 mei, toen ze trouwden ze in de tuin van Hilbert’s ouders. De titel zegt het al: sfeervol in de schuur. Sfeervol was zeker en dat kwam vooral door de voorbereiding en alle kleine, persoonlijke details. Die details waren overal zichtbaar en merkbaar: van zelfgemaakte borden buiten bij de weg tot vaasjes-met-kant in de schuur. En van een prachtige (en heerlijke!) taarten gemaakt door een vriendin tot een barnyard-wedding-chapel met witte klapstoeltjes en hooibalen voor het podium.

 

foto-ninja

Hun opdracht voor een fotograaf was even persoonlijk als duidelijk: géén fotoshoot, géén geposeerde foto’s maar vooral sfeerfoto’s en ontspannen foto’s. “Blend in” was het devies voor de fotograaf. Mijn losheid en ontspannen stijl en benadering sprak hen aan en zodoende mocht ik hun dag vastleggen. Fantastisch om als fotograaf te mogen doen en als een soort foto-ninja onopvallend hun dag vast te leggen.

Na de prachtige, liefdevolle kerkdienst in Barneveld werd het feest voortgezet bij Hilbert’s ouders in de tuin. Tot in de late uurtjes. Nadat de feestgasten waren gearriveerd, was het voor mij tijd om afscheid te nemen. Terugkijkend op een fantastische dag!

Oh, en als extra bonus zag en sprak ik mijn nichtje Mirthe uit Australië (een goede vriendin van Elsbeth). So good to see ya mate 🙂

 

sfeervol in de schuur
Meer informatie over wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen?
Vraag mijn bruiloft-brochure aan en ontdek mijn benadering, tarieven en nog veel meer foto’s ter inspiratie.

Ik kom graag kennismaken om alles te horen over jullie trouwdag en wat mijn rol hierin kan zijn.

leer hier verder

 

foto’s van de bruiloft Elsbeth en Hilbert – sfeervol in de schuur

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*