relaxte fotoshoot in Hof van Saksen

Oprecht een prachtig compliment om als fotograaf op basis van je stijl benaderd te worden voor een fotoshoot. In september deed ik een relaxte fotoshoot in het Hof van Saksen met de familie Godyla. Moeder van het gezin vierde haar 65e verjaardag en als gezin waren ze een lang weekend weg. Om dit vast te leggen, hebben ze gezocht naar een fotograaf uit de regio en uiteindelijk bij mij uitgekomen.

 

Wat hen vooral aansprak in mijn fotografie-stijl, is de echtheid en spontaniteit van de beelden. Ik kan uitstekend overweg met geposeerde beelden maar juist de beelden tussen de poses door maken het verschil. Zo ook deze keer: de kinderen vermaakten zich in speeltuintjes die we onderweg tegenkwamen en ik maakte foto’s van hen. Gewoon, authentiek en puur zoals ze zijn, zoals ze aan het spelen zijn. Af en toe vragen we ze bij een pose met de rest van de familie. Soms is een kind boos of verdrietig, in het geval van de 2e foto omdat het bij mama wil knuffelen (en die moest net even op de foto). Het levert een krachtig en prachtig beeld op.

Of het jongetje wat keurig en voorbeeldig bij papa op de nek zat – totdat hij in z’n enthousiasme papa aan de neus trok. En wel zó hard dat mama papa moest bevrijden uit deze greep. Stiekem vind ik dat dus echt de leukste foto’s!

Psst: ook zo’n gezellige fotoshoot boeken? Kijk dan even hier.

 

foto’s van deze relaxte fotoshoot in Hof van Saksen

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.