Een nieuw portret – voor een bijzondere gelegenheid, om weg te geven als kado of gewoon omdat het tijd is voor een nieuwe foto. Ik laat je graag stralen voor de lens. Alleen, met je partner, je gezin, de hele familie met opa en oma, met je vrienden of vriendinnen – alles is mogelijk!

 

De voorbereiding

We nemen de opdracht door, dit kan zowel telefonisch als op locatie of via email. Bij grote opdrachten vind ik het prettig om fysiek kennis te maken.

Ik zal vragen naar jouw wensen en aangeven wat mijn mogelijkheden zijn. We nemen de tijd en locatie en verschillende ideeën door. Vaak is het leuk om bijvoorbeeld allemaal een wit t-shirt of blouse of overhemd aan te trekken. Bovendien helpt dit om meer samenhang in de foto aan te brengen.

Daarna zal ik een offerte opstellen. Zie de tarieven onder aan deze pagina voor meer informatie.

De fotoshoot

Het moment van de fotoshoot is daar! Ik zorg dat alles perfect klaarstaat. Spreken we op een (buiten-) locatie af, dan kan het zijn dat ik eerder arriveer om spullen klaar te zetten.
We beginnen niet meteen met fotograferen. Is het mogelijk, dan drinken we een kop koffie of thee. Onthaasten, ontspannen en even bijpraten.

Een fotoshoot is een leuke ervaring! Als er spanning is, probeer ik dat weg te nemen. Bij grotere groepen mensen zal ik nadenken over de schikking van de mensen en de compositie van de foto.

We zullen verschillende poses en composities proberen. Heb je eigen inbreng en ideeën? Dat vind ik altijd goed! We proberen de ontspannen sfeer vast te houden, dit komt de echtheid en spontaniteit van de foto’s ten goede. Dat kan betekenen dat ik tussen het wisselen van poses of schikkingen een leuk moment of toffe uitdrukking zie – die probeer ik dan meteen vast te leggen.

 

 

De oplevering

Na de fotoshoot zal ik de foto’s zo snel mogelijk opleveren – want jij bent net zo benieuwd naar het eindresultaat als ik. Dit hangt wel af van de hoeveelheid gewenste foto’s, maar over het algemeen heb ik binnen een week de selectie en nabewerking afgerond. Foto’s lever ik digitaal aan via de bestandsdienst wetransfer. Bij grote hoeveelheden kan ik echter kiezen voor een usb-stick.

En dan is het aan jou: doe met de foto’s wat je wilt. Ga je de leukste, tofste, gaafste, gekste, liefste foto uitvergroten en inlijsten? Of op iets laten afdrukken anders dan fotopapier, bijvoorbeeld op canvas, aluminium of hout? Misschien ga een foto gebruiken als nieuwe profielfoto, voor je trouwkaart, verhuiskaart of misschien kerstkaart? Ik zie graag wat je met de foto’s gaat doen.

Tevreden? Laat het iedereen weten! Niet tevreden? Laat het mij weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

De tarieven voor portretfotografie

samen
€ 95,-
max. 2 volwassenen
op (buiten-) locatie of in studio
fotoshoot van 1 uur
20 tot 30 foto's
oplevering via wetransfer
 
gezin
€ 125,-
2 volwassenen en max. 5 kinderen
op (buiten-) locatie of in studio
fotoshoot van 1 uur
20 tot 30 foto's
oplevering via wetransfer
 
vrienden
€ 145,-
max. 8 volwassenen
op (buiten-) locatie of in studio
fotoshoot van 1 uur
20 tot 30 foto's
oplevering via wetransfer
 
familie
€ 195,-
aantal in overleg
op (buiten-) locatie of in studio
fotoshoot van 1 uur
20 tot 30 foto's
oplevering via wetransfer
 
Opmerkingen bij tarieven
Goed om te weten:
  • Tarieven zijn inclusief selecteren en nabewerken en BTW.
  • Tarieven zijn exclusief reiskosten á 19 eurocent per kilometer en worden berekend vanaf Assen tot locatie van de fotoshoot. In een straal van 10km rond Assen reken ik geen reiskosten.
  • Meer tijd nodig? Meer foto’s? Ik hanteer een vast uurtarief van € 100,- per uur. Neem even contact op, dan kijken we naar je wensen en mijn mogelijkheden.
  • Wil je de foto’s liever niet op internet en social media (deze website, facebookpagina en instagram)? Dat kan maar daarvoor betaal je €35,- extra.

 

Draaischijf-vintage-telefoon

Gebruik het contactformulier…

…om meer informatie aan te vragen.

 

%d bloggers liken dit: