Whiskey proeven, Linkedin fotoshoot Nadort #9, Lelystad © 2018 Matthijs Jonker Fotografie

Linkedin-fotoshoot in de keuken

Een tijd geleden reisde ik af naar Lelystad voor een Linkedin-fotoshoot van en voor een oud-collega. Hij werkt als zzp’er en zijn huidige profielfoto was (naar eigen zeggen) behoorlijk gedateerd. Echter – dat was voor hem niet de enige aanleiding. Op moment van publicatie van dit bericht heeft hij een opleiding afgerond, een artikel geschreven en hierbij de foto’s gebruikt. Bovendien was het voor mij een prima reden om de portable studio weer eens te gebruiken – in zijn woonkeuken!

De fotoshoot deden in de woonkeuken. Vooral zijn jongste zoon kwam geregeld even kijken hoe één en ander verliep. Tussendoor maakte ik van hem en zijn oudere broer nog wat foto’s. Daarbij maakte ik niet alleen van de jongens samen foto’s, maar ook van de zoons met hun vader. We hadden en namen ruimschoots de tijd voor deze fotoshoot en vandaar dat we dit tussendoor heb kunnen doen.

Tijdens de fotosessie hebben we veel kunnen praten, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van fotografie tot werksfeer, zelfs over whisky – een passie van ons allebei. Zodoende schoot ik ook een aantal foto’s waarbij hij geniet van een voortreffelijk glas whisky.

Kortom: dit was een heel ontspannen, bijna 2-uur-durende fotosessie.

 

Bekijk de foto’s van deze Linkedin-fotoshoot