Spring een gat in de lucht! Bruiloft Polet-Woensdregt Gouverneurstuin Assen © 2016 Matthijs Jonker Fotografie

Spring een gat in de lucht want jullie gaan trouwen, wat ontzettend gaaf! Er breekt een periode aan van regelen en vergelijken. En van wikken en wegen, van budgetteren en prioriteren. Vanzelfsprekend ben je op zoek naar dé fotograaf van jullie bruiloft. Let’s meet!

fotograaf van jullie bruiloft

Met mijn open en rustige persoonlijkheid, met mijn humor en social skills stel ik jullie op je gemak tijdens de bruiloft. Naast dat ik fotografie tot in de puntjes beheers, is dat het belangrijkste voor jullie trouwdag. Want een ontspannen bruidspaar, betekent foto’s precies zoals jullie zijn – ontspannen, relaxt, liefdevol.

Doe inspiratie op in het portfolio wonderful weddings en bekijk mijn mooiste trouwfoto’s.

In mijn brochure “bruiloftsfotografie” heb ik alles op een rijtje gezet: de voorbereiding, de dag zelf en de oplevering van de foto’s. Allereerst licht ik toe hoe ik te werk ga. Daarnaast maak ik duidelijk wat jullie van mij als fotograaf van jullie bruiloft kunnen verwachten. Als laatste heb ik een aantal voorbeelden van fotografie-pakketten opgenomen.

Kruip naast elkaar op de bank, neem een kop koffie of thee en blader op je gemak door de informatie. Uiteraard voorzien van een selectie met mijn allerbeste, meest ontroerende en leukste trouwfoto’s.

Word ik ‘m: dé fotograaf van jullie bruiloft?

brochure “bruiloftsfotografie” aanvragen

Vraag de brochure hieronder gratis aan en ontvang de download-link meteen in je mailbox.

Name *

Email *