zakelijke-fotoshoot-in-hoogeveen-Zmartzorg

Je personeel allemaal op dezelfde wijze en op een ongedwongen manier op de foto? Op zoek naar authentieke, echte en representatieve beelden van je bedrijf, product of dienst? Heb je een bedrijfsmatige mijlpaal te vieren of een evenement bij de lancering van een nieuw product of dienst? Bingo!

fotograaf van jou en je bedrijf

Ik verdiep me in jou en je bedrijf. Wie ben je, wat doe je, wat drijft je? Met mijn open en rustige persoonlijkheid, met mijn humor en social skills stel ik jou en je personeel op je gemak tijdens de fotoshoot. Want naast dat ik fotografie tot in de puntjes beheers, is dat het belangrijkste bij een fotoshoot.

Doe inspiratie op in het portfolio bijzondere bedrijfsfoto’s en bekijk mijn beste bedrijfs- en personeelsfoto’s.

In mijn brochure “bedrijfsfotografie” heb ik alles op een rijtje gezet: de voorbereiding, de fotoshoot zelf en de oplevering van de foto’s. Allereerst licht ik toe hoe ik te werk ga. Daarnaast maak ik duidelijk wat jullie van mij als fotograaf van jou en je familie kunnen verwachten. Als laatste heb ik de tarieven van een aantal fotografie-pakketten opgenomen.

Vraag de brochure aan, leg je telefoon even weg en neem alle informatie tot je. De folder is uiteraard voorzien van een selectie met sprekende bedrijfsfoto’s die ik eerder heb gefotografeerd.

word ik ook de fotograaf van jou en je bedrijf?

Vraag de brochure hieronder gratis aan en ontvang de download-link meteen in je mailbox.

dit vinden andere zzp’ers en bedrijven

Linkedin fotoshoot Nadort #4, Lelystad © 2018 Matthijs Jonker Fotografie

“Matthijs is boven alles een heel prettig persoon!”

Matthijs is boven alles een heel prettig persoon! Daarnaast ook nog een hele goede fotograaf die de juiste sfeer neerzet voor de situatie (in mijn geval profielfoto’s voor LinkedIn). Ook leuk om te zien dat hij goed is in fotograferen van (drukke) kinderen! Het contact, de fotosessie en de afhandeling zijn allemaal heel goed verlopen. Ik wil er zeker een keer een vervolg aan geven!
bedrijfsfotografie
5
2019-01-23T18:39:07+01:00
Matthijs is boven alles een heel prettig persoon! Daarnaast ook nog een hele goede fotograaf die de juiste sfeer neerzet voor de situatie (in mijn geval profielfoto’s voor LinkedIn). Ook leuk om te zien dat hij goed is in fotograferen van (drukke) kinderen! Het contact, de fotosessie en de afhandeling zijn allemaal heel goed verlopen. Ik wil er zeker een keer een vervolg aan geven!
0
1
bedrijfsfotografie