Groepsfoto - Familie fotoshoot Boermans, Hof van Saksen, Rolde © 2018 Matthijs Jonker Fotografie

Fijne familiefoto’s in Hof van Saksen

Een heerlijke zonnige ochtend, liefdevolle familie en een speeltuin op vakantiepark Hof van Saksen in Nooitgedacht. Alle ingrediënten om fijne familiefoto’s te maken! Want dat is zeker gelukt. De kinderen konden heerlijk hun gang gaan en werden er af en toe bijgeroepen voor de foto’s.

We deden eerst een aantal groepsfoto’s in verschillende settings. Uiteraard mochten ook alle kleinkinderen met opa en oma op de foto. Daarna portretteerde ik de afzonderlijke gezinnen. Maar juist tussendoor maak ik zo onopvallend mogelijk foto’s van de mensen die even niet op de foto hoeven. Het levert verrassende en spontane foto’s op, zeker van diegenen die het ongemakkelijk vinden om op de foto te gaan.

Als laatste had de moeder nog de wens om met haar beide schoonzoons op de foto te gaan. Leuk om dit te doen en een foto die ik nog niet eerder maakte. En zeker de zoen op beide wangen maakte dit fotomoment heel erg leuk! Eigen inbreng wordt altijd gewaardeerd en dit is er een prachtig voorbeeld van.

Wil je ook zulke fijne familiefoto’s in het Hof van Saksen laten maken? Bekijk hier mijn speciale Hof-van-Saksen-pagina.

Fotogalerij van deze fijne familiefoto’s in Nooitgedacht

Bekijk hieronder een kleine impressie van deze fotoshoot.