Familie fotoshoot Woensdregt, Rijmaaran, Schoonloo 2 © 2017 Matthijs Jonker Fotografie

Familieshoot in Rijmaaran – 55 jaar liefde vieren

Op een zonnige zaterdagochtend mocht ik een familieshoot in Rijmaaran uitvoeren ter ere van hun 55-jarig huwelijksfeest. Hiervoor reisde ik af naar hun feestlocatie: accomodatie Rijmaaran, net buiten Schoonoord. Deze groepsaccomodatie ligt tegen een prachtige bosrand aan en vandaar dat we daar de verschillende familieshoots hebben gedaan.

Het was nog even wachten tot de hele groep compleet was, dus we begonnen met afzonderlijke families. Allereerst maakte ik portretten van hen, hun kinderen met eigen gezin en alle kleinkinderen. Niet alle kinderen hadden er zin in. Gelukkig had ik de hulp van oma. Door middel van het zwaaien met haar zakdoek kreeg ze niet alleen de jongere kinderen maar ook de volwassenen aan het lachen. En meer dan eens is het ook gewoon een kwestie van geduld en volhouden. De aanhouder wint 😉

Toen de groep compleet was, schoot ik ook de hele groep samen. Zo’n club mensen blijft een flinke uitdaging: kan ik iedereen zien, kijkt iedereen naar de camera? Maar naast de uitdaging is het vooral heel erg leuk om een grote groep te fotograferen!

Wil je ook zo’n gezellige en spontane fotoshoot? Bekijk de mogelijkheden hier.

Foto-galerij van deze familieshoot in Rijmaaran

Klik op een foto om de slideshow te starten