familieshoot in kerstsferen in Hof van Saksen

Eind 2018 reisde ik drie keer af voor een familieshoot in kerstsferen in het Hof van Saksen. Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar (buiten-) licht, was het heel erg leuk en leerzaam om de mobiele studio te gebruiken. En vooral om gebruik te maken van kerstbomen en kerstverlichting. Het levert heerlijk dromerige kerst-plaatjes op.

Met deze familie verkenden we de ruimtes achter de receptie van het Hof van Saksen. De grote trap, de glazen doorgang naar het zwembad en vooral het Business Center bieden voldoende leuke plekken voor een foto-moment.

Met deze blog sluit ik mijn fotografie-jaar 2018 af. Het nieuwe jaar is nu bijna 2 maanden onderweg en ik heb al zoveel gave fotoshoots mogen doen. Plus – er komen hele mooie dingen aan! 

foto’s van deze familieshoot in kerstsferen in Hof van Saksen

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.