familiereportage op resort Hof van Saksen

familiereportage op resort Hof van Saksen

Heerlijk om na de winterstop een eerste fotoshoot weer buiten te kunnen doen. Begin maart deed ik een familiereportage op resort Hof van Saksen en het was een fijne zonnige dag om dit buiten te doen. Even bikkelen want best wel fris – maar uiteindelijk wel prima te doen.

De fotoshoot was een cadeau van de kinderen aan hun ouders ter gelegenheid van hun 45-jarig jubileum. Nadat ik bij hun huisje aanklopte, nam ik ze mee naar de grote speeltuin. Dit is vlakbij de receptie van het Hof van Saksen en biedt genoeg leuke plekken om op te klimmen, in te hangen of bij te staan of zitten. Naast een poses en groepsfoto’s was het ook leuk voor de jongens om deze speeltuin te verkennen. Ook wilden ze dolgraag op het vlot heen-en-weer varen maar helaas voor hen was dit bezet.

Het was heerlijk om een uurtje met deze fijne familie op te trekken en een familiereportage met en voor hen te mogen doen.

Heb je ook iets te vieren of wil je graag spontane en ontspannen foto’s van jou en je familie? Neem even een kijkje op deze pagina en heel graag tot ziens voor de lens!

foto’s van de familiereportage op resort Hof van Saksen

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*