Kleinkinderen - Fotoshoot familie Van Hoek © 2016 Matthijs Jonker Fotografie

Familieportretten met de kleinkinderen in Breeland

Van deze klant kreeg ik de opdracht om familieportretten met de kleinkinderen in Breeland te maken. Het ging om 14 kleinkinderen in totaal, in de leeftijd van 3 tot en met 14 jaar oud. Dat was best een uitdaging om ze allemaal op de foto te krijgen! We begonnen met het klimrek waar de kinderen al gauw over elkaar heen hingen. Het gevolg was een heerlijk speelse foto.

Opa en oma vierden hun huwelijksjubileum en waren daarom met kinderen en kleinkinderen een weekend met elkaar weg in groepsaccomodatie Breeland. Deze boerderij ligt prachtig weids gelegen net buiten het pittoreske Annen in Drenthe. Deze organisatie biedt breed scala aan uitstapjes en activiteiten. Uiteraard met de mogelijkheid tot overnachten in één van beide groepsaccomodaties. Zeer geschikte locatie voor jubilea én dus ook voor familieportretten.

Naast een aantal verschillende groepsfoto’s heb ik ook nog portretten gemaakt van de verschillende gezinnen. De fotoshoot vond plaats op een stralende maar koude zaterdag in januari. Vanwege het tijdstip midden overdag hadden we een felle middagzon. Pittige opdracht om de schaduwen uit de ogen te houden. Uiteindelijk bereikte ik wel het gewenste eindresultaat, onder meer door de nabewerking.

Foto-galerij van de familieportretten met de kleinkinderen in Breeland