Familie fotoshoot Stam, Van der Valk Hotel, Zwolle © 2017 Matthijs Jonker Fotografie

Familieportretten in en bij Van der Valk hotel Zwolle

Op een zonnige vrijdagmiddag mocht ik familieportretten in en bij Van der Valk hotel Zwolle maken. Het waterige winterzonnetje was heerlijk maar zorgde ook voor wat uitdagingen. Vooral door de lage stand van de zon worden de schaduwen lang. Toch zorgt het ook voor fantastische lichtval door het bladerdek. Uiteindelijk vonden we een mooie locatie in het Vegtlusterbos, vlak bij Hotel Van der Valk. Deze plek bood ons een rustige plek voor de fotoshoot met voldoende leuke doorkijkjes, hekken-om-op-te-zitten en schaduwplekken. In de nabewerking heb ik de harde schaduwen nog wel wat kunnen afvlakken.

De aanleiding voor deze fotoshoot was het 45-jarig huwelijk van de (groot-) ouders. Naast een aantal groepsfoto’s heb ik ook alle kleinkinderen en de verschillende gezinnen gefotografeerd. Deze gezinsportretten hebben we gedaan in de hal van het nieuwe Van der Valk-hotel in Zwolle. De reden om dit binnen te doen, was omdat de (groot-) ouders daar een feest hebben gehouden die avond. Een prachtig aandenken aan een prachtige dag!

Ook een jubileum te vieren en wil je dit graag vastleggen? Ik kom graag langs op locatie om dit voor jullie vast te leggen. Bekijk hier meer informatie.

 

Foto-galerij van de familieportretten in en bij Van der Valk hotel Zwolle