Familie fotoshoot Konijn © 2018 Matthijs Jonker Fotografie

Familieportretten – fotoshoot als origineel cadeau

Van deze gezellige en spontane familie mocht ik verschillende familieportretten maken ter ere van het 40-jarig jubileum van hun (groot-) ouders. Zij kregen deze fotoshoot als origineel cadeau van hun kinderen en kleinkinderen. Het was door hen last-minute bedacht. Maar gelukkig had ik in mijn agenda tijd om deze fotoshoot te plannen.

de Bonte Wever

De familie verbleef met elkaar een weekend in het hotel van De Bonte Wever in Assen. Het weer was niet al te best en tijdstip van de fotoshoot was laat in de middag. Daarom kozen we ervoor om de fotoshoot binnen te doen. De Bonte wever is een groot complex met onder andere een hotel, zwembad, diverse restaurants en een aantal grote evenement-zalen. Genoeg ruimte en leuke fotoplekken waar we ongestoord onze gang konden gaan. Na kort overleg met de receptie kreeg ik toestemming om leuke fotoplekken uit te zoeken.

Naast een aantal familieportretten maakte ik van de diverse gezinnen ook portretten. Ook de grootouders samen en met hun kleinkinderen stond op het favorietenlijstje. Al met al een heel gezellige middag gehad met deze familie. En de grootouders waren blij verrast met de fotoshoot als origineel cadeau!

foto’s van de familieportretten als origineel cadeau

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.