Familie-fotoshoot op de boerderij

Op een frisse zondagmiddag in januari ging ik op pad voor een familie-fotoshoot op de boerderij in Nietap. Dat is voor mij is oprecht één van de leukste dingen van fotografie: ik kom op ontzettend leuke, diverse, uiteenlopende plaatsen om foto’s te maken. Zo dus ook vandaag – op de boerderij van de grootouders in Nietap.  Aanvankelijk wilden we buiten in de tuin fotograferen maar dat bleek te koud en vooral te wisselvallig. In zo’n geval blijkt het grote voordeel van een boerderij: de ruimte. Eén van de  schuren was namelijk ruim genoeg (en netjes) voor de familiefoto’s. Een platte kar met kussens en kleden met wat stoelen ervoor zorgde voor voldoende hoogteverschil zodat iedereen goed zichtbaar is op de foto.

En hoe bijzonder is het dat – terwijl we besloten om inderdaad maar in de schuur te gaan fotograferen – op dat moment nét een regenboog zichtbaar was. Het weer is niet te plannen en dit was een hele mooie kans voor een prachtige foto van de grootouders.

Naast een aantal groepsfoto’s heb ik ook de diverse gezinnen op leuke en verschillende manieren geportretteerd. Ook voor de Linkedin-profielen heb ik een aantal familieleden geportretteerd. Ondanks de koude en het grillige weer, was dit een gezellige en geslaagde middag.

foto’s van de familie-fotoshoot op de boerderij

Bekijk hieronder een impressie van deze fotoshoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*