Het is onvermijdelijk aan dit leven – de dood. Misschien komt het overlijden heel plotseling, misschien na een kort of lang ziekbed. Je komt in een stroomversnelling van rouw, verdriet, praktische dingen regelen. Ik ben in te huren als fotograaf tijdens de uitvaart. Een fotoalbum is een waardevol aandenken aan een moment wat als een flits aan je voorbij zal trekken. Niet in de laatste plaats voor jonge kinderen.

fotograaf tijdens de uitvaart

In overleg met jullie, de familie, zal ik aanwezig zijn voor, tijdens en na de uitvaart. Desgewenst is het ook mogelijk om bij condoleance op een eerder moment te fotograferen. Het programma van de uitvaartdienst zal ik afstemmen met de uitvaartondernemer zodat ik weet wat ik kan verwachten en waar ik me kan positioneren.
Met mijn open en rustige persoonlijkheid, focus en aandacht voor details blijf ik op de achtergrond tijdens de uitvaart. Nimmer zal ik de aandacht opeisen. Uiteraard beheers ik de technische aspecten van fotografie tot in de puntjes en zorg ik ervoor dat ik geruisloos fotografeer. Op gepaste afstand en altijd respectvol naar de aanwezigen.

Bekijk een impressie in het portfolio respectvolle rouwceremonie. Op verzoek kan ik foto’s van eerdere uitvaarten tonen.

In mijn brochure “afscheids- en uitvaartfotografie” heb ik alles op een rijtje gezet: de voorbereiding, de fotoshoot zelf en de oplevering van de foto’s en het foto-album. Allereerst licht ik toe hoe ik te werk ga. Daarnaast maak ik duidelijk wat jullie van mij als fotograaf van jou en je familie kunnen verwachten. Als laatste heb ik de tarieven van een aantal pakketten opgenomen.
Vraag de brochure aan en neem alle informatie tot je. De folder is voorzien van een selectie van sfeerfoto’s die ik eerder heb gemaakt.

meer informatie over mij als fotograaf tijdens de uitvaart?

Vraag de brochure hieronder gratis aan en ontvang de download-link meteen in je mailbox.

Brochure Uitvaartfotografie

download de brochure

Stuur de link naar:

Door dit aan te vinken ga je akkoord met de gegevensverwerking zoals opgenomen in de privacy verklaring.

belangrijke informatie

» lees hier de privacy verklaring
» lees hier meer het gebruik van cookies
» lees hier de algemene voorwaarden
» vragen? vragen!

adres Voorstebree 3, 9403 JD Assen
telefoon 06 4098 0679
email hallo@matthijsjonkerfotografie.nl
facebook messenger gebruik deze link

kvk 65043316
iban NL32 KNAB 0255 0361 91