Tijd voor een nieuw familieportret. Van een bijzondere gelegenheid, om weg te geven als cadeau of gewoon omdat het tijd is voor een nieuwe foto. Ik laat je graag stralen voor de lens. Alleen, met je partner, je gezin, de hele familie met opa en oma, met je vrienden of vriendinnen – word ik de fotograaf van jou en je familie?

fotograaf van jou en je familie

Geen fotoshoot is hetzelfde maar mijn benadering wel. Met mijn open en rustige persoonlijkheid, met mijn humor en social skills stel ik jou en je familie op je gemak tijdens de fotoshoot. Naast dat ik fotografie tot in de puntjes beheers, is dat het belangrijkste bij een fotoshoot. Want een ontspannen familie, betekent foto’s precies zoals jullie zijn.

Doe inspiratie op in het portfolio prachtige personen en bekijk mijn mooiste portretfoto’s.

In mijn brochure “portretfotografie” heb ik alles op een rijtje gezet: de voorbereiding, de fotoshoot zelf en de oplevering van de foto’s. Allereerst licht ik toe hoe ik te werk ga. Daarnaast maak ik duidelijk wat jullie van mij als fotograaf van jou en je familie kunnen verwachten. Als laatste heb ik de tarieven van een aantal fotografie-pakketten opgenomen.
Vraag de brochure aan, zet een kop koffie of thee en neem alle informatie tot je. De folder is uiteraard voorzien van een selectie met prachtige personen die ik eerder voor de lens mocht laten stralen.
overigens – heb je een verblijf gepland op het Hof van Saksen en zoek je daar een fotograaf? Kijk dan vooral even hier!

word ik ook dé fotograaf van jou en je familie?

Vraag de brochure hieronder gratis aan en ontvang de download-link meteen in je mailbox.

Brochure Portretfotografie

download de brochure

Stuur de link naar:

Door dit aan te vinken ga je akkoord met de gegevensverwerking zoals opgenomen in de privacy verklaring.

dit vinden andere familie’s

belangrijke informatie

» lees hier de privacy verklaring
» lees hier meer het gebruik van cookies
» lees hier de algemene voorwaarden
» vragen? vragen!

adres Voorstebree 3, 9403 JD Assen
telefoon 06 4098 0679
email hallo@matthijsjonkerfotografie.nl
facebook messenger gebruik deze link

kvk 65043316
iban NL32 KNAB 0255 0361 91