opa en oma - Familie fotoshoot Woensdregt, Rijmaaran, Schoonloo © 2017 Matthijs Jonker Fotografie

Tijd voor een nieuw familieportret. Van een bijzondere gelegenheid, om weg te geven als kado of gewoon omdat het tijd is voor een nieuwe foto. Ik laat je graag stralen voor de lens. Alleen, met je partner, je gezin, de hele familie met opa en oma, met je vrienden of vriendinnen – alles is mogelijk!

fotograaf van jou en je familie

Geen fotoshoot is hetzelfde maar mijn benadering wel. Met mijn open en rustige persoonlijkheid, met mijn humor en social skills stel ik jou en je familie op je gemak tijdens de fotoshoot. Naast dat ik fotografie tot in de puntjes beheers, is dat het belangrijkste bij een fotoshoot. Want een ontspannen familie, betekent foto’s precies zoals jullie zijn.

Doe inspiratie op in het portfolio prachtige personen en bekijk mijn mooiste portretfoto’s.

In mijn brochure “portretfotografie” heb ik alles op een rijtje gezet: de voorbereiding, de fotoshoot zelf en de oplevering van de foto’s. Allereerst licht ik toe hoe ik te werk ga. Daarnaast maak ik duidelijk wat jullie van mij als fotograaf van jou en je familie kunnen verwachten. Als laatste heb ik de tarieven van een aantal fotografie-pakketten opgenomen.

Vraag de brochure aan, zet een kop koffie of thee en neem alle informatie tot je. De folder is uiteraard voorzien van een selectie met prachtige personen die ik eerder voor de lens mocht laten stralen. Word ik ook de fotograaf van jou en je familie?

brochure “portretfotografie” aanvragen

Vraag de brochure hieronder gratis aan en ontvang de download-link meteen in je mailbox.

Name *

Email *