Jullie gaan trouwen, wat ontzettend gaaf! Er breekt een periode van geregel en vergelijken aan, van kiezen en afwegen, van budgetteren en prioriteren. Desalniettemin is het plannen van een bruiloft een hele leuke periode – ik weet het uit eigen ervaring. En één van die ‘regeldingen’ is de fotograaf. Graag neem ik je mee in mijn werkwijze!

 

bruiloft-salome-lennart-windmolen-trouwauto

De voorbereiding

Als eerste plannen we een kennismakingsgesprek met elkaar. Wat beter leren kennen, we gaan immers de hele dag met elkaar optrekken. Het fotograferen van een bruiloft zie ik als iets heel persoonlijks en intiems. Ik kom dichtbij, maar ben daarnaast ook ‘onzichtbaar’. Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie op je gemak zijn. Dit zul je echt terugzien in de foto’s!

Hebben jullie een volledig draaiboek en alles tot op de minuut strak gepland? I love it – ik denk graag mee met de ceremoniemeester of weddingplanner om ook de fotomomenten goed in te passen.

Zijn jullie meer van ‘we zien wel hoe het gaat’ en laten jullie de dag lekker losjes verlopen? Helemaal prima; ik zorg wel dat ik erbij ben om te fotograferen op de belangrijke momenten. Ik heb genoeg bruiloften meegemaakt én gefotografeerd om te weten wanneer en waar ik klaar moet staan met m’n camera.

Ook is het mogelijk om voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot te doen. Dit heeft veel voordelen – naast dat het ook gewoon heel erg leuk is natuurlijk! Als eerste leren we elkaar in een ongedwongen setting kennen. Jullie ervaren hierbij hoe het is om mij als fotograaf om je heen te hebben. Daarnaast is het vooral heel erg leuk om te doen. En als laatste: de leukste foto’s kun je gebruiken voor je trouwkaart.

 

Loveshoot halve prijs
Ik bied de loveshoot aan met 50% korting wanneer je besluit om ook je trouwdag door mij te laten fotograferen!

Jullie trouwdag: geniet, geniet, geniet!

Ein-de-lijk, na maanden van voorbereiding is jullie dag aangebroken! Laat alle stress van de voorbereiding achter je en geniet, geniet en geniet. Van elkaar, van je gasten, van de dag. Afhankelijk van jullie wensen en dagindeling zal ik mijn dag beginnen bij de bruid. De jurk in de hanger, de accessoires, make-up – het begin van het begin. Daarna hét moment wanneer de familie voor het eerst de bruid in de jurk ziet, gevolgd door de bruidegom die zijn bruid komt ophalen. Stuk voor stuk fantastische momenten die ik als fotograaf niet wil missen!

We zullen op pad gaan om de fotoshoot te doen. Want vandaag staan jullie echt in het middelpunt, te stralen in de mooiste kleding. Misschien samen met (jullie?) kinderen – gaaf! Met kids erbij wordt het dynamischer en uitdagender maar zeker niet minder leuk. Het ontvangstmoment van de daggasten is ook zo’n moment die ik als fotograaf niet wil missen want die eerste reacties zijn heerlijk puur en oprecht.

Hoe jullie verder je dag indelen: lunch met de daggasten, gemeentehuis, bbq, fotoshoot met daggasten, misschien zelfs een leuke activiteit met de gasten, kerkdienst, receptie, trouwfeest – laten we vooral samen jullie dag doornemen en bekijken welke momenten je graag vastgelegd wilt hebben.

Want hoe jullie dag er ook zal uitzien – ik zorg dat ik op de juiste momenten op de juiste plek sta om de leukste, gekste, mooiste, meest ontroerende en liefste foto’s te maken.

 

bruiloft-anneroos-gertjan-volkswagen-t1-busje

 

bruiloft-anneroos-gertjan-aansnijden-taart

Onderstaande making-of video geeft een impressie van  mijn werkwijze als fotograaf, inclusief de uiteindelijke foto’s.

De oplevering

Binnen een week hebben jullie een eerste sneak-preview want ik ben zelf net zo nieuwsgierig als jullie!

Beleef je dag opnieuw wanneer je de foto’s bekijkt. Ik leg al jullie belangrijke momenten vast. Blader door de emoties en de details van de dag. Ik weet zeker dat ik jullie dingen toon die jullie zelf niet hebt gezien of hebt kunnen zien. Die lieve, prachtige blik van een (groot) ouder, dat traantje van een goede vriendin, een peuter die heerlijk eigenwijs in zijn eigen wereld speelt – de mensen die jullie met elkaar verbinden zijn aanwezig in de foto’s.

Wanneer jullie kiezen voor een trouwalbum, dan zal ik hiermee beginnen nadat ik de foto’s heb opgeleverd. Ook hierin kunnen jullie aangeven wat jullie wensen zijn, bepaalde foto’s wel of juist niet bijvoorbeeld. En je bent ook vrij om zélf een trouwalbum te maken!

 

bruiloft-anneroos-gertjan

De tarieven voor bruiloftsfotografie

Onderstaand bied ik een aantal pakketten aan. Een bruiloft is echter maatwerk – neem daarom vooral even contact op met jullie specifieke wensen en eisen.

loveshoot
€ 95,-
kennismakingsgesprek
1 uur fotograferen op locatie
20-30 foto's
oplevering via wetranfser
 
 
basis
€ 795,-
kennismakingsgesprek
6 uur fotograferen
200 foto's
oplevering op usb-stick
 
 
uitgebreid
€ 995,-
kennismakingsgesprek
8 uur fotograferen
300 foto's
oplevering op usb-stick
 
 
luxe
€ 1195,-
kennismakingsgesprek
10 uur fotograferen
gratis loveshoot (1 uur)
400 foto's
oplevering op usb-stick
foto-album 50 pagina's
Opmerkingen bij tarieven
Goed om te weten:
  • De genoemde tarieven zijn inclusief selecteren en nabewerken en BTW.
  • Tarieven zijn exclusief reiskosten á 19 eurocent per kilometer en worden berekend vanaf Assen tot locatie van de daglocatie/fotoshoot. In een straal van 10km rondom Assen reken ik geen reiskosten. Mits in dezelfde stad, reken ik geen reiskosten van en naar feestlocatie/gemeentehuis/kerk etc.
  • De boeking als fotograaf op jullie trouwdatum is definitief nadat ik een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag heb ontvangen.
  • Meer tijd nodig? Meer foto’s? Of juist minder? Ik hanteer een vast uurtarief van € 100,- per uur. Neem even contact op, dan kijken we naar je wensen en mijn mogelijkheden.
  • Wil je de foto’s liever niet op internet en social media (deze website, facebookpagina en instagram)? Dat kan maar daarvoor betaal je €50,- extra.

 

bruiloft-draaischijf-vintage-telefoon

Gebruik het contactformulier…

…om te controleren of jullie datum nog vrij is en om meer informatie aan te vragen.

 

%d bloggers liken dit: