bruiloft Mineke en Leonard: love and be loved

Wat een prachtige tekst op een bruiloft: love and be loved. Deze tekst was de rode draad op de trouwdag van Mineke en Leonard die begin juli trouwden. Ik mocht hun dag vastleggen en het was een heerlijk zomerse bruiloft vol liefde en gezelligheid.

De locatie was het Koloniekerkje Wilhelminaoord. Prachtig versierd met heel veel aandacht voor details en een kleurige samenhang in de aankleding en versiering. Het weer werkte gelukkig ook mee op deze dag en we konden de hele dag buiten verblijven.

Ik ontmoette Mineke en Leonard kort voor hun bruiloft. Aanvankelijk wilden ze een korte fotoshoot en een aantal sfeerfoto’s, dit groeide uit tot een volledige reportage van a tot z! Het was een fantastische dag en een eer om van heel dichtbij mee te maken hoe zijn de liefde voor elkaar zichtbaar hebben gemaakt. In de aankleding, versiering, persoonlijke boodschappen naar elkaar en kleine kadootjes – alles is hoe zij zijn. Neem bijvoorbeeld de mannenhoek, met vuur, bier en en sigaren en een goed gesprek. Of de sjoelbak; want dat wordt in grote mate en behoorlijk competitief gespeeld. Ook de prachtige blauwe en paarse bloemen, die van de kerk tot de tuin tot in het bruidsboeket terugkeren. En een vriend van de bruidegom – met fantastische rood-zwarte schoenen! – die als predikant de trouwdienst heeft mogen leiden. Stuk voor stuk voorbeelden van de persoonlijke invulling van hun trouwdag.

De hele dag verliep ontspannen en gemoedelijk, met een lach en een traan. Met gezelligheid en goede gesprekken. Love and be loved.

Foto’s van de bruiloft: love and be loved

Bekijk hieronder een impressie van deze bruiloft.