bruiloft Maaike & Michel – zon, zee en strand

Op een zomerse dag in september mocht ik de droombruiloft van Maaike en Michel vastleggen – in Zeeland: Westkappelle, Dishoek en Vlissingen. Historische en betekenisvolle plekken voor zowel Maaike als Michel. Extra speciaal omdat Maaike de vriendin van mijn vrouw is, was ik de hele dag als daggast aanwezig.

 

Race tegen de klok

Er was iets minder dan anderhalf uur gepland voor de fotoshoot, en de planning was ambitieus! Maar liefst 4 locaties met de nodige afstand, plus het feit dat Maaike zwanger was van een tweeling, maakte dit tot een echte uitdaging. Spoiler-alert: we made it ­čÖé

We startten bij de karakteristieke rood-witte vuurtoren van Westkapelle. Het weer was perfect en Hollands: wind, wolken en blauw. Ik had op deze locatie wel anderhalf uur kunnen volmaken… Snel door naar de volgende locatie: de strandopgang, strandhuisjes en duinen aan de andere kant van Westkapelle. Na een flinke klim heb je -letterlijk- een adembenemend uitzicht over de zee, het strand en een deel van Westkapelle. Een verplichte stop bij een klein bos met vijver en brug – want daar maken alle bruidsparen foto’s – en door naar Vlissingen. Een prachtige, oude, verlaten machinefabriek was het laatste decor. Een klein deel wordt gebruikt voor Panorama Walcheren, een collectie van schilderijen over plekken in en op Walcheren. De grote fabriekshal is echter leeg en het licht is werkelijk fenomenaal. Een waar walhalla voor een fotograaf!

Hoewel we onder tijdsdruk stonden, hebben we ons niet hoeven haasten. Op elke plek was voldoende tijd om even te installeren en rond te kijken. Na de machinefabriek zat mijn taak erop en kon ik omkleden en ontspannen. Maar vooral nagenieten en door-genieten van het al het moois dat nog zou komen die dag. 

Foto’s van de bruiloft: zon, zee, strand en vuurtorens

Bekijk hieronder een impressie van deze bruiloft.