Je personeel allemaal op dezelfde wijze en op een ongedwongen manier op de foto? Op zoek naar niet-standaard, ‘gelikte’ of dertien-in-een-dozijn-foto’s  van je bedrijf, product of dienst? Heb je een bedrijfsmatige mijlpaal te vieren of een evenement bij de lancering van een nieuw product of dienst? Bingo! Lees hier hoe ik bedrijfsfotografie benader.

 

bedrijfsfotografie-authentieke-pizzeria-locatie

De voorbereiding

Als eerste nemen we de opdracht door. Ik kom graag langs om kennis te maken en alvast een impressie te krijgen van jouw prachtige bedrijf. Ook is het mogelijk om de opdracht door te nemen per telefoon of e-mail.

Vervolgens zal ik vragen naar jouw wensen en aangeven wat mijn mogelijkheden zijn. Afhankelijk van het type opdracht nemen we de tijd en locatie en verschillende ideeën door. Bij een fotoshoot voor Linkedin-foto’s zal ik vragen om verschillende outfits klaar te leggen of mee te nemen. Echter, bij productpresentatie komen juist weer andere dingen kijken.

Na onze kennismaking zal ik een offerte opstellen. Zie hiervoor ook de tarieven onder aan deze pagina voor een inschatting.

De fotoshoot

Op het moment van de fotoshoot zorg dat alles perfect klaarstaat. Ik neem ruim de tijd om mijn (en jullie!) spullen klaar te zetten en me voor te bereiden. We beginnen niet meteen met fotograferen. Is het mogelijk en is er tijd voor te maken, dan drinken we een kop koffie of thee. Onthaasten, ontspannen en even bijpraten.

Het belangrijkste bij foto’s van een product, een dienst of het personeel is de sfeer die het bedrijf uitstraalt. Bij een ambachtelijk product is het bereidingsproces interessant om vast te leggen. De gebruikte ingrediënten geven een fraaie achtergrond tegen het eindproduct. Daarentegen vraagt de opening van een nieuw pand om een hele andere benadering. En een hi-tech product zal ik tegen een cleane, moderne achtergrond fotograferen.

Ik streef er altijd naar om personen zo authentiek mogelijk vast te leggen. We proberen de ontspannen sfeer vast te houden, dit komt de echtheid en spontaniteit van de foto’s ten goede. Als er spanning is, probeer ik dat weg te nemen door even een praatje te maken bijvoorbeeld.

Bij een evenement of gebeurtenis zorg ik ervoor dat ik op het juiste moment op de juiste plek sta.

 

bedrijfsfotografie-fotoshoot-christenunie-fractie-assen

 

 

 

bedrijfsfotografie-i-heart-coffee

De oplevering

Na de fotoshoot zal ik de foto’s zo snel mogelijk opleveren – jij bent net zo benieuwd naar het eindresultaat als ik! Dit hangt wel af van de hoeveelheid gewenste foto’s, maar over het algemeen heb ik binnen een week de selectie en nabewerking afgerond. Foto’s lever ik digitaal op via de bestandsdienst wetransfer. Bij grote hoeveelheden kan ik kiezen voor een usb-stick. Afhankelijk van de toepassing (website, flyer, banner) kan ik verschillende groottes van de foto’s opleveren.

Daarna is het aan jou: doe met de foto’s wat je wilt! Gebruik er één als nieuwe profielfoto op Linkedin of op je cv. Update je webshop en/of je website met sprekende en heldere productfoto’s. Al het personeel een nieuwe headshot op de website. Of aan de muur. Of allebei. Creëer een flyer, productkaart, banner, visitekaartjes, folders. Plaats een tof online foto-album van de opening van jullie nieuwe pand. The sky is the limit.

Tevreden? Laat het iedereen weten! Niet tevreden? Laat het mij weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

En graag tot de volgende keer!

De tarieven voor zakelijke fotografie

linkedin
€ 55,-
30 minuten fotograferen
10 foto's
1 outfit
oplevering via wetransfer
 
 
linkedin+
€ 80,-
1 uur fotograferen
25 foto's
3 outfits
oplevering via wetransfer
 
 
zakelijk
vanaf € 80,-
kennismakingsgesprek
1 uur fotograferen product/dienst/personeel
15 - 25 foto's
oplevering via wetransfer
meer opties in overleg
 
Opmerkingen bij tarieven
Goed om te weten:
  • De genoemde tarieven zijn inclusief selecteren en nabewerken en oplevering.
  • Tarieven zijn exclusief 21% BTW.
  • Tarieven zijn exclusief reiskosten á 19 eurocent per kilometer en worden berekend vanaf Assen tot locatie van de fotoshoot. In een straal van 10km rond Assen reken ik geen reiskosten.
  • Meer tijd nodig? Meer foto’s? Ik hanteer een vast uurtarief van € 80,- per uur. Neem even contact op, dan kijken we naar je wensen en mijn mogelijkheden.
  • Wil je de foto’s liever niet op internet en social media (deze website, facebookpagina en instagram)? Dat kan maar daarvoor betaal je €40,- extra.

 

bedrijfsfotografie-draaischijf-vintage-telefoon

Gebruik het contactformulier…

…om meer informatie aan te vragen.

 

%d bloggers liken dit: